2024-03-26 | NB1

NBI/B – Magabiztos győzelem a Salgótarján ellen

A mérkőzésen végig vezetve, a második és harmadik negyedben kifejezetten jól játszva győztük le a Salgótarján együttesét. A hajrára olyan nagy előnnyel fordultunk rá, hogy még azt is megengedhettük magunknak, hogy kulcsembereink pihenhessenek. Az alapszakasz utolsó fordulójában, egy hét múlva a PVSK ellen játszunk. Bővebben »

2024-03-21 | NB1

NBI/B – Könnyű győzelem a DEAC ellen

Az első negyed kivételével akadémistáink egyértelmű fölényben játszottak a DEAC ellen. Még az sem jelentett problémát, hogy ezen a napon egyetlen távoli dobásunk sem sikerült. Így is nagyarányú győzelmet arattunk. Bővebben »

2024-03-13 | NB1

NBI/B – Nem tartott ki a kezdeti lendület

Egy igen energikus, jó kezdés után szenvedtünk végül vereséget a Nyíregyháza csapatától. A hajrában sem álltunk messze az egyenlítéstől, ám a szerencse ezúttal nem szegődött mellénk. Cseh Botond (képünkön) volt a mezőny legeredményesebb játékosa. Bővebben »

2024-03-2 | NB1

NBI/B – Fantasztikus hajrá a Ludovikán

Az utolsó negyedben nagyszerű játékkal, szinte állva hagytuk a házigazda TF-BP csapatát. Tizenhét pontos győzelmével férfi együttesünk biztosan tartja harmadik helyezését az NBI/B Piros csoportjának alapszakaszában. Bővebben »

2024-02-19 | NB1

NBI/B – Hatékonyabban támadott a CKE

Vereséget szenvedett Cegléden férfi együttesünk. A házigazdák pontos távoli dobásai ezúttal kifogtak védelmünkön, miközben a támadásokban sem voltunk elég hatékonyak. Együttesünk a következő fordulóban a TF-BP otthonába látogat. Bővebben »

2024-02-12 | NB1

NBI/B – Győzelem Budafokon

Két fájó vereség után a kötelező győzelem szellemében érkezett férfi csapatunk pénteken Budafokra. Az első félidő után úgy tűnt, nagy arányú sikerben lesz részünk, ám a házigazdák hősiesen küzdöttek, így végül hét ponttal nyertünk. Ezzel biztosan őrizzük a bajnoki tabella harmadik helyét. Bővebben »

2024-02-6 | NB1

NBI/B – A MAFC nyerte a fővárosi rangadót

Tizennégy pontos vereséget szenvedtünk szombaton este nagy riválisunktól, az Újbuda MAFC együttesétől. Utóbbi ezzel a tabella élére ugrott, mi pedig a harmadik helyen várjuk a folytatást. Támadásaink ezúttal sem voltak elég hatékonyak, dobókísérleteink számra pedig elmaradt az elvárhatótól. Bővebben »

2024-01-30 | NB1

NBI/B – Nem mentek a támadások

Vereséget szenvedett férfi együttesünk Fóton, amely elsősorban a szokásosnál pontatlanabb támadó játékunknak volt köszönhető. A védekezésünk sem működött tökéletesen, amit könyörtelenül kihasználtak a házigazdák.

Bővebben »

2024-01-25 | NB1

NBI/B – Fontos meccset nyertünk!

Értékes győzelmet aratott férfi csapatunk a BKG ellen. A szoros és kiegyenlített első félidőt követően, a másodikban nagyot javult akadémistáink védekezése, s ennek köszönhetik a magabiztos sikert. Bővebben »

2024-01-12 | NB1

NBI/B – Magabiztos győzelem Miskolcon

Magabiztos, huszonkilenc pontos győzelmet aratott Miskolcon a Vasas Akadémia férfi együttese. A hétközi Hepp Kupa-vereség úgy tűnik nem viselte meg különösebben játékosainkat, akik jó védekezéssel és támadással léptek meg a hazaiakat. Bővebben »

2024-01-9 | NB1

NBI/B – Ismét nagyot hajráztunk

Az utolsó negyedben mutatott jó játék elég volt a győzelemhez az Óbuda ellen. Csapatunk nehezen találta meg ritmusát a karácsonyi szünetet követően, de így is hozta a kötelezőt. Férfi kosárlabdázóink továbbra is a tabella előkelő második helyén állnak az NBI/B Piros csoportjában. Bővebben »