U12: Két verességgel zártuk az alapszakaszt

Országos Gyermek Kupa, 8. forduló, Palánk Bálint vezetőedző beszámolója:

Vasas Gepárdok – Herceghalmi Tigrisek 26-35 (3-7, 12-11, 5-11, 6-6)
Hidvégi 7, Hanzély 5, Benedek 4, Csillag 4, Rónai 3, Sass 1, Meruk-Dandé 1, Nagy 1, Bertényi M -, Bertényi T -, Zsidek -, Lovas -.
 
SZSE Sólymok – Vasas Gepárdok 45-31 (12-5, 19-9, 6-6, 8-11)
Balogh 14, Hanzély 9, Lovas 4, Sass 2, Ondima 1, Rónai 1, Csillag -, Zsidek -, Bertényi M -, Bertényi T -, Nagy -, Meruk-Dandé -. 
 
 
A hétvégén sajnos nem tudtuk felvenni a versenyt az idősebb csapatokkal. Nem éreztem a küzdést, és azt az átütő erőt, amivel a nálunk erősebb csapatokat meg tudjuk verni. Alaphibákat vétettünk, akár helyezkedésben, akár dobáskiválasztásban, melyeket ezután nem engedhetünk meg magunknak. Sem támadásban, sem védekezésben nem találtuk a ritmust, és emiatt sok eladott labda, és rossz dobásból az ellenfél gyorsindítása nehezítette a dolgunkat. Az 1-1 védekezéssel sem voltam ezen a hétvégén elégedett, mert nagyon könnyen vertek meg bennünket és jutottak el a gyűrűig az ellenfél játékosai. Támadásban pedig mi nem támadtuk kellően agresszívan a gyűrűt.
Összességében visszatekintve nagyon jó volt, hogy az idősebbek között is megmérettettük magunkat, sok tapasztalatra tettünk szert, örülök, hogy sokszor nálunk magasabb és erősebb ellenfelekkel kellett megmérkőzni. Sokat lehetett profitálni belőle a jövőt tekintve. 
Fotó: Bornyi Márton