2024-06-19 | Vasas U12

Érmek, válogatottak, sikerek Pasaréten

A Vasas Akadémia női és férfi kosárlabda-szakosztálya szerda délután közösen tartotta meg bajnoki évzáróját a Pasaréti Sportcentrumban. A családias eseményen, amelynek kedves sztárvendége volt az Euroliga-győztes, sokszoros válogatott Határ Bernadett, megtelt a csarnok, és díjak sokasága talált gazdára. Bővebben »

2024-05-13 | NB1

Köszönjük, kapitány!

Csütörtökön este, a Sport11-ben, nemcsak az NBI/B Piros csoportjában szereplő férfi csapatunk idei idénye ért a végéhez, de egy nagyszerű kosárlabdázó pályafutása is. Kapitányunk Medve Máté, 25 évet töltött a palánk alatt, s elégedetten int búcsút sportolói karrierjének. Úgy érzi, a Vasas Akadémián eltöltött utolsó négy éve a lehető legjobban sikerült. Bővebben »

2024-05-13 | Felnőtt csapat

NBI/B – Győzelemmel zártuk az idényt

Izgalmas végjátékban, egyetlen ponttal – összesítésben tizenöttel – nyert a gyakorlatilag végig vezető férfi csapatunk a TF-BP együttese ellen. Ezzel az NBI/B Piros csoportjának 7. helyén zárta az idei bajnoki szezont. Csapatkapitányunk Medve Máté ezen az estén lépett utoljára pályára, őt a találkozó előtt búcsúztatták el. Bővebben »

2024-05-7 | NB1

NBI/B – Előnyből várjuk az utolsó bajnoki meccset

Tizennégy pontos győzelmet arattak akadémistáink a TF-BP otthonában. A 7. helyért zajló párharc második, egyben utolsó mérkőzésének így magabiztos előnyből vághatunk neki. Vezetőedzőnk, Stephen Arigbabu szerint, ennek ellenére úgy kell készülni a találkozóra, mintha most kezdődne csak a küzdelem. Bővebben »

2024-05-2 | NB1

NBI/B – A győzelem ellenére vesztettünk

Akadémistáink legyőzték a Nyíregyházát a play off második fordulójában, ám a tizenkét pontos siker nem volt elég ahhoz, hogy a folytatásban az 5-6. helyért játszhassunk. Sorsunkat az egy héttel ezelőtt lejátszott mérkőzés pecsételte meg, az idegenben elszenvedett huszonnyolc pontos vereség jelentette hátrányt nem tudtuk ledolgozni.  A 7. helyért a TF lesz az ellenfelünk. Bővebben »

2024-04-22 | NB1

NBI/B – A Nyíregyházánál az előny

Nehéz helyzetbe került férfi együttesünk, hiszen a rájátszás 5-8. helyért folytatott csatájában 28 pontos vereséget szenvedett Nyíregyházán. A korábbi évekkel ellentétben, ezúttal nem két győzelemig tart a párharc, hanem oda-visszavágó alapon a két találkozó pontkülönbsége dönt majd. Jövő vasárnap tehát csak akkor folytathatjuk a küzdelmet az 5. helyért, ha legalább 29 ponttal verjük ellenfelünket.

Bővebben »

2024-04-17 | NB1

NBI/B – A Cegléd jutott a legjobb négy közé

Elveszítette férfi együttesünk a rájátszás első, Cegléd ellen vívott párharcát, s ezzel nem jutott a legjobb négy közé. A folytatásban az 5.-8. helyért játszunk, a MAFC-Nyíregyháza összecsapás vesztesével, ám ez csak a jövő héten, a harmadik találkozón dől el. Bővebben »

2024-04-12 | NB1

NBI/B – A Ceglédnél az előny

Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyét a rájátszás első párharcában a Cegléd ellen. A büntetőket ugyan jól dobtuk, távolról azonban a vendégek céloztak pontosabban, ráadásul két rutinos játékosunkat is nélkülöznünk kellett sérülés miatt. Ez elég volt ahhoz, hogy a vendégek nyerjék az első összecsapást. Folytatás vasárnap délután, Cegléden. Bővebben »

2024-04-3 | NB1

Medve Máté bízik a közösség erejében

Húsz győzelemmel és hat vereséggel végzett az alapszakasz harmadik helyén férfi együttesünk az NBI/B Piros csoportjában. Ezzel biztosította a hazai pályán kezdés jogát a rájátszásban. A csapatkapitány Medve Máté szerint, a gárda legnagyobb ereje az összetartásában és az akaratában rejlik, ezért bizakodóan várja a Cegléd elleni rajtot. Bővebben »

2024-04-3 | NB1

NBI/B – Vereséggel zártuk az alapszakaszt

Három negyeden keresztül uraltuk a mérkőzést a PVSK elleni találkozón. Az alapszakasz utolsó mérkőzésén mégsem sikerült nyernünk, a vendégek lehajráztak bennünket. Akadémistáink a Cegléd ellen kezdik majd meg a rájátszást. Bővebben »