2023-05-19 | NB1

NB I/B – Egy lépésre a bronzéremtől

Több mint húszpontos győzelmet aratott férfi csapatunk a MAFC otthonában, a bronzéremért folyó párharc első mérkőzésén. A két nyert meccses sorozatot így akár már szombaton lezárhatják akadémistáink a Sport11-ben. Bővebben »

2023-05-13 | NB1

NB I/B – A bronzéremért játszhatunk

Az elődöntő harmadik összecsapását is az NKA Pécs csapata nyerte, amely így a lehető legrövidebb úton jutott az NBI/B Piros csoportjának play-off döntőjébe. Akadémistáink az utolsó percig küzdöttek, amiért mindenképpen dicséret illeti őket. A bronzéremért a MAFC lesz az ellenfelünk. Bővebben »

2023-05-7 | NB1

NB I/B – Tovább növelte előnyét az NKA Pécs

Az NKA Pécs elleni elődöntőben a második mérkőzést is elveszítettük, bár játékosaink az utolsó pillantig lelkesen küzdöttek, s a nagy különbség ellenére sem adták fel. A párharc harmadik összecsapására kedden, Pécsett kerül sor.  Bővebben »

2023-05-4 | NB1

NB I/B – Előny az NKA Pécsnél

Fájdalmas vereséget szenvedett férfi NBI/B-s csapatunk az elődöntő első találkozóján Pécsett. Az alapszakaszban a tabella élén végző Rátgéber Akadémia ellen mind támadásban, mind pedig védekezésben sokat hibáztunk. A sorozat szombaton, a Sport11-ben folytatódik. Bővebben »

2023-04-20 | NB1

NB I/B – Ott vagyunk az elődöntőben!

 Ismét magabiztos győzelmet aratott férfi csapatunk a DEAC U23 felett, s ezzel három meccs alatt le is zárta a negyeddöntős párharcot. Az elődöntőben az NKA Pécs lesz az ellenfél, játékosaink nagy elszántsággal célozták meg a döntőbe jutást.

Bővebben »

2023-04-20 | NB1

NB I/B – A második meccset is hoztuk a DEAC ellen

Nagyszerű védekezéssel kerekedtünk a debreceniek fölé a negyeddöntő második találkozóján, s ezzel nagy lépést tettünk az NBI/B Piros csoportjának legjobb négy csapata közé jutás felé. Amennyiben az eddigiekhez hasonló teljesítményt tudunk nyújtani, már szerdán véget érhet a három győzelemig tartó párharc. Bővebben »

2023-04-16 | NB1

NB I/B – Éltünk a hazai pálya előnyével

Győzelemmel kezdtük a rájátszást, magabiztosan vertük a DEAC fiatal csapatát. A párharc azonban három győzelemig tart, a következő mérkőzéseken is hasonló teljesítményt kell nyújtanunk a felsőházi folytatáshoz. A második összecsapásra vasárnap délután, Debrecenben kerül sor. Bővebben »

2023-04-5 | NB1

NB I/B – A MAFC-é az alapszakasz harmadik helye

Nem sikerült meglepnünk a budai derbin a MAFC együttesét. Kiélezett, nagy csatában ugyan, de a házigazdák nyertek, s ezzel övék lett az alapszakasz harmadik helye. Akadémistáink a DEAC U23 ellen kezdik meg a rájátszást. Bővebben »

2023-04-1 | NB1

NB I/B – Budai derbi dönt az alapszakasz 3. helyéről

Izgalmas mérkőzéssel zárják férfi kosárlabdázóink az alapszakaszt vasárnap este. A MAFC elleni idegenbeli találkozó tétje a harmadik helyezés. Irányítónk, Moravcsik Áron szerint, a budai rangadón mindent megtesznek azért, hogy a legkedvezőbb pozícióból vághassanak neki a rájátszásnak. Bővebben »