2024-04-12 | NB1

NBI/B – A Ceglédnél az előny

Nem sikerült kihasználni a hazai pálya előnyét a rájátszás első párharcában a Cegléd ellen. A büntetőket ugyan jól dobtuk, távolról azonban a vendégek céloztak pontosabban, ráadásul két rutinos játékosunkat is nélkülöznünk kellett sérülés miatt. Ez elég volt ahhoz, hogy a vendégek nyerjék az első összecsapást. Folytatás vasárnap délután, Cegléden. Bővebben »

2024-04-3 | NB1

Medve Máté bízik a közösség erejében

Húsz győzelemmel és hat vereséggel végzett az alapszakasz harmadik helyén férfi együttesünk az NBI/B Piros csoportjában. Ezzel biztosította a hazai pályán kezdés jogát a rájátszásban. A csapatkapitány Medve Máté szerint, a gárda legnagyobb ereje az összetartásában és az akaratában rejlik, ezért bizakodóan várja a Cegléd elleni rajtot. Bővebben »

2024-04-3 | NB1

NBI/B – Vereséggel zártuk az alapszakaszt

Három negyeden keresztül uraltuk a mérkőzést a PVSK elleni találkozón. Az alapszakasz utolsó mérkőzésén mégsem sikerült nyernünk, a vendégek lehajráztak bennünket. Akadémistáink a Cegléd ellen kezdik majd meg a rájátszást. Bővebben »

2024-04-2 | Vasas U12

Rosta Európa legjobbjai között bizonyított

A korosztályos európai válogatott mind a négy mérkőzésén pályára lépett az U18-as Euroliga (Adidas Next Generation Tournament) hétvégi, dubai állomásán Rosta Péter, a Vasas Akadémia 17 esztendős kosárlabdázója. Játékosunk a harmadik helyet megszerző Next Generation Team-nek a mezőny egyik legfiatalabbjaként is hasznos tagja tudott lenni.

Bővebben »

2024-03-26 | NB1

NBI/B – Magabiztos győzelem a Salgótarján ellen

A mérkőzésen végig vezetve, a második és harmadik negyedben kifejezetten jól játszva győztük le a Salgótarján együttesét. A hajrára olyan nagy előnnyel fordultunk rá, hogy még azt is megengedhettük magunknak, hogy kulcsembereink pihenhessenek. Az alapszakasz utolsó fordulójában, egy hét múlva a PVSK ellen játszunk. Bővebben »

2024-03-21 | NB1

NBI/B – Könnyű győzelem a DEAC ellen

Az első negyed kivételével akadémistáink egyértelmű fölényben játszottak a DEAC ellen. Még az sem jelentett problémát, hogy ezen a napon egyetlen távoli dobásunk sem sikerült. Így is nagyarányú győzelmet arattunk. Bővebben »

2024-03-13 | NB1

NBI/B – Nem tartott ki a kezdeti lendület

Egy igen energikus, jó kezdés után szenvedtünk végül vereséget a Nyíregyháza csapatától. A hajrában sem álltunk messze az egyenlítéstől, ám a szerencse ezúttal nem szegődött mellénk. Cseh Botond (képünkön) volt a mezőny legeredményesebb játékosa. Bővebben »