2024-04-2 | Vasas U12

Rosta Európa legjobbjai között bizonyított

A korosztályos európai válogatott mind a négy mérkőzésén pályára lépett az U18-as Euroliga (Adidas Next Generation Tournament) hétvégi, dubai állomásán Rosta Péter, a Vasas Akadémia 17 esztendős kosárlabdázója. Játékosunk a harmadik helyet megszerző Next Generation Team-nek a mezőny egyik legfiatalabbjaként is hasznos tagja tudott lenni.

Bővebben »

2017-05-24 | Hírek ('16/'17)

Az U12-es csapat éves összegzése

Úgy gondolom, hogy augusztus óta, rengeteget fejlődtek a gyerekek. Nagy öröm számomra, hogy nemcsak a kosárlabda tudásuk tart előrébb nyár óta, hanem személyiségben, akaratban és hozzáállásban is nagyot léptek előre.

Bővebben »

2017-05-23 | Hírek ('16/'17)

U18 csapat beszámolója az országos döntőről

A csoportunkban a későbbi győztes Nyíregyháza, a negyedik helyezett Honvéd és a hetedik helye­zett Szombathely csapata volt rajtunk kívül. A verseny előtt – de utána is – nagyon kiegyensúlyozottnak tűnt ez a négyes.

Bővebben »

2017-05-17 | Hírek ('16/'17)

Páratlanul eredményes szezon

Túlzás nélkül mondható, hogy várakozáson felüli szezont zárt a fiú szakág. A felnőtt csapat a Hepp-kupa elhódítása után hatalmas bajnoki menetelésbe kezdett az NB I/B-ben, Sárosi Bulcsú tanítványai a bajnoki döntőben az Oroszlány gárdáját is legyőzték, így jövőre Pasaréten élvonalbeli férfi mérkőzésekre kerülhet sor.

Bővebben »

2017-05-17 | Hírek ('16/'17)

Idén is országos döntőben!

Bár a vártnál talán göröngyösebb úton, de végül ott lesz az U18-as fiúk nyolcasdöntőjében csapatunk ebben az évadban is.
A fennállása során tavaly először junior bajnoki címet szerző Vasas Akadémia a mindent eldöntő párharcban kettős győzelemmel verte a Körmendet.

Bővebben »

2017-05-17 | Hírek ('16/'17)

Parádés győzelemmel a nyolc között!

Az NB I/A, U20-as bajnokságában újonc vezetőedzőnk, Lekli József legénysége hullámzó kezdés és nehezen összeálló csapatjáték után kiváló, 8-0-s sorozattal zárta az alapszakaszt, melynek utolsó akkordjaként az addig otthon veretlen első kiemeltet, a címvédő Pécset is meg tudta verni idegenben a Vasas Akadémia.

Bővebben »