A Pannónia Vasas éves összegzése U12, U11, Pasaréti Nyuszi Kupa

U12: A 2005-ös évfolyamnál a Pannóniában kicsivel jobb eredményre számítottunk. Az év végén a budapesti bajnokságban 5 győzelemmel és 11 vereséggel zártuk a szezont.

Ezzel a 10. helyet sikerült megszereznünk. Májusban a csapat egy-két tagjának hátravan még az országos jamboree, valamint egy a Kőbányai Zsíros Akadémia által rendezett igen rangos torna.

U11:

Bajnokságaink közül a Kenguru volt a legkiegyenlítettebb. Egy lánycsapat toronymagasan kiemelkedett a mezőnyből, őket viszont öt-hat közel egyforma képességű csapat követte. 11 győzelemmel és 5 vereséggel zártuk a szezont. Vereségeink miatt szomorúak vagyunk kicsit, mert háromszor is egylabdás mérkőzésen maradtunk alul, viszont kettő ilyen győzelmünk is van, tehát mondhatni a sors igazságot szolgáltatott hosszú távon, ha a bajnokság egészét tekintjük.

11 győzelmünk a budapesti 5. helyre volt elég, amivel nagyon elégedettek vagyunk. Nem is a helyezés, inkább a mutatott játék és mentalitás miatt. Egész évben igazi csapatként működtünk, sikerült kiélezett mérkőzéseket játszanunk, valamint olyan csapatokat is legyőzni, mint az Óbudai Kaszások, vagy a Zsíros Akadémia.

Pasaréti Nyuszi Kupa:

A Pasaréti Nyuszi Kupa idén a 2007-2008-as évfolyam bajnoksága volt, ami jelenleg is tart, két forduló van hátra. Az első két helyen a Fillér Leopárdok és a Pannónia Vasas áll. Egész évben szoros mérkőzéseket játszottunk a Fillérrel, melyeken mondhatni az aktuális napi formán múlik, épp ki kerekedik felül a másikon. Nyuszi záróforduló és évzáró: Június 10.