Interjú Kárpáti Danival és 2 játékosunkkal az országos „B” döntő előtt

Országos döntő előtti interjú vezető edzőnkkel Kárpáti Danival és 2 játékosunk, Sass Lukács és Hanzély Viktor véleményét is megkérdeztük. 👇🏽
 
 

🎤: Hogyan értékelnéd a szezont?
🏀 K.D: A szezon elejétől kezdve az volt a célunk, hogy jó mérkőzéseket játszunk, a lehető legjobbak ellen, így bekellett jutni először az ország 32 legjobb csapata közé, mint 1 évvel fiatalabb csapat, ez sikerült. Innen a 4 legjobb csapat közé kellett tartozni, ahhoz, hogy az országos főtáblára jussunk, azaz a legjobb 24 közé. Ezt az akadályt is sikeresen vettük, hisz megnyertük a csoportunkat. Így kerültünk a B döntőbe. A céljainkat bőven túlteljesítettük, tudtunk lehetőséget adni a 2008-as korosztályunknak is elég sokat. Ez fontos az ő fejlődésükbe is, hisz így játszhatnak a legjobb kadet csapatok ellen. Számomra teljesen pozitív az egész év.
🏀 H.V: Nagyon büszke vagyok a csaptra hisz úgy hogy egèsz szezonba folyamatosan változott a keret igy is sikerült jó teljesitmènyt elèrni. Emellet mèg arra is büszkèk lehetünk hogy a csoportunkban mi kaptuk a legkevesebb pontot.
🏀 S.L: Elégedett vagyok csapatunkkal. Annak ellenére, hogy nem egy fix kerettel játszottunk, sokszor jó teljesítménnyel győzni tudtunk. Ez az év természetesen nem a győzelemről szólt, hanem a fejlődésről. Plussz dolog amire büszkék lehetünk, hogy sikerült a csoportunkban a legkevesebb pontot kapnunk.
🎤Mit vársz az országos döntőtől?
🏀 K.D: Maximumot hozzuk ki belőle, megmutassuk azt, amit egész évben felépítettünk mint védekezésben és támadásban. Nem mi leszünk a legmagasabbak, legerősebbek szóval nekünk kell a leggyorsabbnak lennünk. Az eredmény megint másodlagos, de ha már döntőt játszunk, próbáljuk a legjobb eredményt elérni.
🏀 H.V: Én személy szerint azt vàrom hogy jàtszunk kemèny pontos meccseket ès minèl több tapasztaltott gyűjtsünk.
🏀 S.L: Kemény, fizikális védekezést várok csapatunktól és szervezett, gyors támadást. Természetesen azt is, hogy kihozzuk a maximumot a “B” döntőből és megmutassuk mire vagyunk képesek!