Interjú Márkus Attilával és 2 játékosunkkal a döntő előtt

1 nap és kezdődik az U14 országos döntő, megkérdeztük Márkus Attilát és 2 játékosunkat Zöldi Pétert és Halasy Örsöt 👇🏽

🎤: Hogyan értékelnéd a szezont?
🏀 M.A: Szerencsésen alakult az idény számunkra, hiszen el tudtuk kerülni a komolyabb sérüléseket és a COVID helyzet sem hátráltatott bennünket. Mind az alapszakasz, mind a főtáblás időszak során igyekeztünk kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani és az önmagunk számára kitűzött célokat fokozatosan megvalósítani. A hazai mezőnyben kevés alkalommal tudtunk igazán kiélezett csatákat vívni, ezért felértékelődtek a nemzetközi tornák során szerzett tapasztalataink. Szeretnénk emlékezetesen lezárni az elmúlt négy éves ciklust, ami a 2008-as korosztály életében az eddigi legkomolyabb szintfelmérő.
🏀 Z.P: Úgy gondolom, hogy eddig a szezon során jól teljesítettünk, kisebb nagyobb hullámvölgyekkel.
🏀 H.Ö: A szezon során jól teljesített a csapat, voltak kisebb akadályok, de ezeket sikerült megugranunk együtt és végül elérkeztünk a célegyeneshez.
 
🎤: Mit vársz a döntőtől?
🏀 M.A: Elszántan és kellő magabiztossággal vágunk neki az országos döntőnek, mert hiszünk a csapatunkban rejlő erőben és az elvégzett munka minőségében. Természetesen ezek csak üres szavak maradnak, ha nem tudjuk a pályán is bizonyítani mire vagyunk képesek. Ahogy az idény során mindig, úgy a döntőben is igyekszünk szintet lépni, és törekszünk a lehető legmagasabb színvonalon kosárlabdázni.
🏀 Z.P: Szerintem a top 4 az a minimum elvárás, amit az edzők megkövetelhetnek tőlünk. Szeretnénk bajnokságot nyerni és mindent meg fogunk ezért tenni.
🏀 H.Ö: A döntőben mindenkinek maximális erőbedobást kell nyújtania és mindenkinek kétszer annyira kell koncentrálni az összes meccsen mint eddig, legyen az a legkönnyeb vagy a legnehezebb mérkőzés. Van esélyünk a bajnokság megnyerésére csak hinnünk kell benne. Gyerünk srácok!