U12: Képzett, nagyon harcos csapattal mérkőztünk

Országos Gyermek Kupa 3. forduló, Farkas Csaba vezetőedző beszámolója:

Pannónia Vasas – Vasas Amazonok   52:73
Bozsó, Jauneaud 2, Bagdy 16, Szentgyörgyi, Patai 4, Kiss-Luczai 4, Csordás 2, Wágner 1, Sárik-Veress 14, Láposi 4, Zentay 1, Halupka 4

Meg kell tanulnunk minden védekezés ellen játszani. Amivel most az ellenfél szembesített minket, annak is megvan az ellenszere, megoldása. Más kérdés, hogy ehhez még nincs meg a megfelelő technikai tudásunk.

Mindemellett egy nagyon képzett, harcos csapattal találkoztunk, gyorsabbak, lendületesebbek voltak, mint mi.
Nem első alkalommal látom, hogy kipukkadunk, mint a lufi. A tanulság, hogy edzésen minden feladatot maximális sebességgel, határozottsággal kell végrehajtani, ott kell megszerezni a megfelelő állóképességet. Erre mostantól kiemelt figyelmet fordítunk majd!

PAFC – Pannónia Vasas  47:62
Nagy 6, Bozsó 2, Dorian 3, Bagdy 11, Szentgyörgyi 1, Patai 7, Kiss-Luczai, Csordás 3, Sárik-Veress 12, Láposi 5, Zentay 4, Halupka 4

Az első félidő végére 15 pontos előnyt gyűjtöttünk össze, melyet a mérkőzés végéig meg is tartottunk. De a második félidő elejét elszúrtuk, 2 perc alatt ellenfelünk 8 pontra csökkentette a különbséget. Nem szabad lebecsülni az ellenfelet, ez tiszteletlenség. Volt már alkalom, hogy 20 pontos hátrányt ledolgoztunk Mi is és erre más csapat is képes lehet, akár ellenünk.
Maradtunk a B csoportban, várjuk a Vasas elleni házirangadót!

Fotó: Bornyi Márton