U12: Méltó végjáték

U12-es Bajnokság Budapesti terület 8. forduló, Róth Norbert vezetőedző beszámolója:

Sajnálatos módon a Göd csapatával nem volt szerencsénk játszani, így kiváló alkalmunk nyílt egy csapatépítő foglakozásra

Vasas Akadémia U12 – Budapesti Honvéd SE/A  99 – 46 (20-10,16-11,20-9,29-8,10-6)

Vasas: Bóné Levente 22, Dávid Roland László 11, Hallgató Gellért 10, Studniczky Csanád 8, Réthelyi Mihály Márton 8, Vukics Bulcsú 8, Szöllősi Máté 8, Papp Gergely 8, Majsai Csaba 6, Horváth Domokos János 4, Bálint Andor Borisz 4, Tompa Gergely Máté 2,

A ’második’ meccsen a Honvéd együttesével álltunk ki, az első negyedben kissé kényelmesen felvéve a mérkőzés ütemét kezdtünk. Utána hamarosan átvéve az irányítást 1-12 főig mindenki szorgalmasan kivette a részét a védekezésben és összesen 20 szerzett-, 35 támadó lepattanó-, 24 védő lepattanó- labdát sikerült szerezni, ami dicséretre méltó.

Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a Honvédnak ez a második meccse volt.

Gratulálok a csapat minden egyes tagjának, mert megvalósították a kitűzött célokat, gyakorolt játékelemeket, védekezésbe egy negyeden belül is képesek voltak kijavítani az apróbb hibákat, amelyeket egy-egy gyors csere alatt az edzők kértek tőlük.

Szeretném kiemelni Bóné Leventét, aki a legtöbb pontot szerezve extrát nyújtott védekezésben is, ugyanakkor Minden Játékosunk megérdemli az elismerést!

Ezzel a fordulóval hivatalosan is lezárult az U12-es szezon a 2009-es fiaink számára. Úgy vélem ebben a senkinek sem könnyű évben is sikerült előre lépnünk, fejlődnünk tanulnunk a körülményekhez képest.

Hajrá Fiúk, hajrá VASAS!

Fotó: Bornyi Márton