U12: A Vasas Gepárdok két győzelemmel mutatkoztak be

Országos Gyermek Kupa, Palánk Bálint vezetőedző beszámolója:

Beac Farkasrét – Vasas Gepárdok 21-42 (7-12, 0-8, 4-1 büntetők, 2-8, 8-15)
György 8, Csillag 5, Sass 2, Rónai 4, Lovas -, Flanek 2, Hanzély 8, Hidvégi -, Zsidek 2, Tilk -, Balogh 6, Benedek 5.
 
Vasas Gepárdok – Budapesti Honvéd Sólymok 44-23 (12-10, 9-2, 4-5 büntetők, 6-6, 13-2)
György 8, Csillag 4, Sass 2, Rónai 1, Lovas 3, Flanek 6, Hanzély 6, Hidvégi 9, Zsidek 2, Tilk 1, Balogh -, Benedek 3.
 
Sajnos nem sok jó előjel mutatkozott ezzel a hétvégével kapcsolatban. Az előző két héten egymást érték a betegségek, sérülések, ebből kifolyólag a hiányzások, melyek egyáltalán nem segítettek bennünket az idősebbek közötti debütálásra való felkészülésben. Arra is gondolni kellett, hogy esetleg foghíjasan tudunk csak kiállni, végül aztán többen játékra jelentkeztek, ezáltal 12-s létszámban szerepeltünk. 
 
Mintha nem is látszott volna ez a betegséghullám, ellentmondást nem tűrően kezdtük a mérkőzéseinket, holott az ellenfeleinknél több magasabb és fizikailag talán erősebb játékos is szerepelt, azonban ezt ellensúlyozni tudtuk akarattal, és a küzdőszellemre sem lehetett panasz. Örülök, hogy a srácok az idősebbek között is szépen alkalmazták az eddig tanultakat, és sokan, akik eddig kevésbé voltak produktívak előléptek, erényeiket megcsillogtatva bizonyítottak az idősebbek között, hogy lehet rájuk számítani. 
 
Természetesen hibák mindig vannak, védekezésben, főleg helyezkedésben most is többször vétettünk, ezeket próbáljuk meg kijavítani, és bízom benne, hogy egészséges önbizalommal fogunk pályára lépni saját bajnokságunkban is a következő hétvégén! Gratulálok a Fiúknak! 
 
Fotó: Bornyi Márton