U14/A: Megtört a jég!

Budapest Bajnokság/A, alapszakasz, 1. forduló, Bosnyák Jácint vezetőedző beszámolója:

VASAS AKADÉMIA/A – MAFC/A  67:62 (5:18, 24:12, 17:11, 10:15, H: 11:6)

Cseh Botond 4/3, Kovács Simon 4, Szász Kevin 3, Chabot Benjámin, Tóth Balázs 6, PLEESZ ÁDÁM 25, Jámbor Marcell 8, Tóth Vilmos 6, Koloszár Bence 2, Várszegi Ádám 2, Józsa Bálint, Deiana Sergio 7

A legutóbbi mérkőzésünk eredményét át se kellett írni, hiszen idegenben pontokban ugyanígy ért véget a mérkőzésünk, csak akkor éppen nem mi örülhettünk. 1,5 éve és 13 mérkőzés óta nem tudtunk győzni a MAFC korosztályos csapata ellen, bár sokszor közel voltunk hozzá…

Nem lehet elmenni az mellett, honnan indultunk, és végül hova jutottunk. Úgy gondolom és úgy ismerem a csapatunkat, hogy egy jó képességű rendes társaság vagyunk, de ahogy elkezdtük a mérkőzést, az hozzáállásban mindennek az alja volt! Bár a második negyedben visszajöttünk a meccsbe, egyszerűen tisztába kellett tenni, hogy miért is vagyunk „itt”. Nem részletezném a dolgot, de a következő félidőre máshogy jöttünk vissza pályára. A hibázás ugyanúgy benne volt a játékunkban, de legalább azt nyújtottuk, amit alapjában el lehet várni egy sportoló fiataltól, mindent félretéve küzdöttünk.

Remélem, hogy ez a tanulságos dolog egy életre elkísér minket és valami sokkal jobb kezdete lesz! Sokat lehet és kell javulnunk!

Gratulálok és külön gratulálok nemrég kinevezett csapatkapitányunknak, aki – bár kissé csendesen, de – teljesítményében méltóan vezére volt a csapatnak!

Hajrá Vasas!!!

Fotó: Bornyi Márton