U16/A – Újabb szoros győzelem, újabb figyelmeztetés

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Rájátszás, Kárpáti Dániel vezetőedző beszámolója:


Vasas Akadémia/A – KASI/A 59-56 (13-9, 19-12, 8-20, 19-15)

Vasas: Zöldi P. 19/6, Halasy Ö. 13/3, Korompay H. 8/3, Kiss B. 7/3, Imre M. 6, Maszlag T. 6, Badinier M. 1, Bükki D. -, Elek D. -, Karda A. -, Kovács L. -, Tóth Z. –

Vasárnap kadet csapatunk a KASI-t látta vendégül Pasaréten. Az elejétől fogva hiányoltam a lendületet és az energiát a csapatból. Mintha bealudt volna mindenki és csak néha néha lettünk volna ébren. Így is 11 pontos előnnyel zártuk az első félidőt, de ami várható volt, meg is történt. Ellenfelünk kezdett hinni az esélyeiben. A harmadik negyed folyamán át is vette a vezetést és a negyed végére már ők vezettek, ami teljesen logikus volt a meccsre tekintve. 8 percen át egyik csapat sem tudott nagyobb előnyre szert tenni mint 2 pont. A végjátékban azonban élesebbek voltunk, több fontos labdát is szereztünk és végül 3 ponttal sikerült egy újabb győzelmet bezsebelni.

3 nappal a Pécs elleni visszavágó előtt, remélem felébreszt ez a mérkőzés mindenkit, mert ez így kevés lesz szerdán. Gratulálok a KASI csapatának, és sok sikert kívánok nekik a bajnokság hátralévő részében.