U16/A – Vereség Baján

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Rájátszás, Kárpáti Dániel vezetőedző beszámolója:


BASKETBAJA SE/A – Vasas Akadémia/A 70-66 (15-10, 14-19, 19-13, 22-24)

Vasas: Korompay H. 40/21, Halasy Ö. 11, Maszlag T. 10, Kiss B. 3, Bükki D. 1, Müller M. 1, Badinier M. -, Elek D. -, Imre M. -, Reményi B. -, Tóth Z. –

Kadet csapatunk Bajára utazott pénteken. A döntő előtt 3 meccsel csapatunk kivívta magának az első 4 hely egyikét, így a fókusz ezeken a meccseken leginkább a csapat fejlődéséről fog szólni és a döntőre való felkészülésről. Bár nincs olyan mérkőzés amelyet ne szeretnénk megnyerni, ezen a mérkőzésen IS sok összetevő hiányzott ahhoz, hogy a saját akaratunkat meg tudjuk valósítani. Igen, ugyanúgy mint múlt héten Kecskeméten. Aki olvasta, felismeri ezeket a szavakat.

Óriási hangulat, jó felkészülés, az izgalom mégis érezhető volt játékosaimon. 37 büntetőből csak 15-öt tudtunk érvényesíteni. Már ezzel egy szoros meccsen lehetetlen nyerni. Huszonkét kihagyott büntető… Tegyük hozzá, hogy Hunoron kívűl a csapat tripla mutatója 19-ből nulla. NULLA bedobott tripla. Nagyon jó felkészülési mérkőzés volt számunkra, ami egyértelműen fejleszteni fogja a csapatot az országos döntőre. Mármint erre számítok. Nincs kétségem a srácok kapacitásaiban, nyerni akarásukban, csapategységükben, egyszerűen az eredményesség hiányzik. Remélhetően a legjobbkor. Folytatjuk a munkát.
Nagy gratuláció a Bajai egyesületnek, sok sikert a bajnokság hátralévő részében.