U16/B – A csapat mindennél erősebb

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Rájátszás, Kárpáti Dániel vezetőedző beszámolója: 

Szombathelyi SI KA/A – Vasas Akadémia/B  50-69 (11-18, 14-18, 12-12, 13-21)

Vasas: Flanek V. 7, Sárik-Veress M. 9/9, Guttmann B. 2, Sass L. 12/6, Nagy Zs. 9/3, Békési V. 2, György J. 14/3, Erdélyi A. 7/3, Hanzély V. 5, Szabó T. 2

U16/B csapatunk csodálatos eredményeket ért el a rájátszás fehér csoportjában. Szerda délután Szombathelyre utaztunk, ahol a fehér csoportot vezető gárda ellen álltunk pályára. Különféle okok miatt, ezen a mérkőzésen 4 kulcsjátékos nélkül utaztunk. De ahogy a címben említettem, a csapat mindennél erősebb. Mind a 10 játékosunk oda tudta tenni magát 40 percen át, és szinte végig dominálva arattunk egy 19 pontos győzelmet idegenben!

A büszkeségem szinte kimondhatatlan, hiszen az év eleje óta ismétlem, de az eredmény, ennek a B csapatnak, másodlagos, mégis az edzéseken kialakult szokásokat a srácok felviszik minden egyes alkalommal a pályára, bárki ellen állnak ki, és teljesen mindegy milyen kerettel tudunk éppen szerepelni.

Tisztelegnem kell az elvégzett munka előtt ami kíséri játékosaimat már évek óta, csodálatos körülmények között gyakorolhatják szenvedélyüket. 22 különböző játékos vett részt a bajnokságban csapatommal, ez is bizonyítja az elvégzett munka minőségét, és a számtalan tehetséges fiatalt amelyeket kísérünk fejlődésükben.

Bravo Srácok!