U16/B – Hol hagytuk a motivációnkat?

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Alapszakasz, Kárpáti Dániel vezetőedző beszámolója:

 
Nyíregyházi Sportcentrum/A – Vasas Akadémia/B  69-67 (15-23, 18-10, 20-20, 16-14)
 
Vasas: Sárik-Veress M. 16/9, Flanek V. 11/3, Bartos G. 10, Nagy Zs. 9, Békési V. 6, György J. 5, Hanzély V. 4, Erdélyi A. 2, Szabó T. 2, Sass L. 2, Ondima W. –
 
Nyíregyházára látogatott U16/B  csapatunk, az alapszakasz utolsó mérkőzésén. Tét nélküli mérkőzésvolt,  mivel fiatal kadet csapatunk már régóta bebiztosította az első 4 helyet a csoportban, amellyel folytathatjuk a szezont az ország legjobb 24 csapata között. A technikai fölény érezhető volt már az első percekben, tudtuk hogy ellenfelünk sosem adja fel. Gyorsan 10 pontos előnyt szereztünk, erre ellenfelünk egy szép zóna védekezéssel válaszolt. A megoldás pedig sehonnan sem jött. Így a félidőre egál meccs lett (33-33).
 
A félidei beszéd sokszor felébreszt valamit játékosaimba, de ma egyszerűen otthon hagytunk mindent, ami szükséges a győzelemhez. Az akarat, a koncentráció, a pontosság. Az utolsó percig egál meccset játszottunk  és a végén az érem a hazaiak felé dőlt.
 
Gratulálok a Nyíregyházi gárdának, a csapatom pedig folytatja ugyanúgy ahogy eddig, az eredmény egyenlőre másodlagos. Minden meccs egy jó lecke.