U16/B: Magabiztos győzelem

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Alapszakasz, Kárpáti Dániel vezetőedző beszámolója: 

MAFC/B-Vasas Akadémia/B
 
57-84 (16-22, 25-20, 4-19, 12-23)
 
Vasas: Rosta P. 17, Sárik-Veress M. 21/6, Erdélyi A. 12, Vajda Z. 16, Zöldi P. 7/3, Kiss B. 3, Halasy Ö. 3, Sass L. 3/3, Szabó T. 2, Ondima W. -, Müller M. -, Reményi B. –
 
Az U16/B csapatunk a MAFC/B csapatát látogatta meg múlt vasárnap.
A győzelem másodlagos a csapatunk számára és a hangsúly továbbra is a játékosok egyéni fejlesztésén van, így csak büszkék lehetünk a fiúkra, akik egy első kiegyensúlyozott félidő után (41-42) bemutatták milyen fából faragták őket. 
A harmadik negyed szinte tökéletes volt, ahol ellenfelünk csak kétszer talált be a hálónkba, és folytattuk negyedik negyedben,  amelyben az előnyünk 30 pont fölé is nőtt, egy jól szervezett és tehetséges ellenfél ellen. 
Mind a 12 játékosunk részt tudott venni és hozzá tudott tenni a végső győzelemhez. 
 
Egy külön gondolat, köszönet azoknak a játékosoknak akik nem tudtak ezen a héten velünk edzeni és részt venni a találkozón (Nagy András, Nagy Zsombi, Bartos Geri,  Hanzély Viktor, Flanek Vili, György Julián) , hiszen egy valódi ” kezdő ötös ” ült a kispadon, amely szurkolt és biztatta a srácokat. 
 
Ez is a csapatunk egyik erőssége, hogy kulcs játékosok hiányában is szervezetten és egységesen tudunk kosárlabdázni, hiszen bármelyik játékos a pályán fel tudja vállalni a hiányzók szerepét. 
 
Gratulálok az ellenfelünknek és természetesen a csapatom összes tagjának.