U11- Hasznos nemzetközi tapasztalatok

Nemzetközi torna, Milánó, Mészáros Szonja vezetőedző beszámolója:


Nagy megtiszteltetés ért minket, mikor meghívták U11 csapatunkat egy milánói nemzetközi tornára. Péntek este sikeresen megérkeztünk a helyszínre, mindegyik játékosunk megismerte az olasz családját és egy nagy alvással készült a hétvégi meccsekre.

Az első mérkőzésen a későbbi torna győztessel, az Olimpia Milano csapatával találkoztunk. A srácokat arcul csapta a valóság, megtapasztalták milyen nehéz egy igazán gyors, atletikus és agresszív csapattal játszani. Minden szempontból jobb volt ellenfelünk, megérdemelten győztek. Csapatom védelmében szeretném hozzá tenni, hogy a nagyon más szabályok sem könnyítette meg a dolgukat.

Rögtön a vereség után egy újabb olasz csapattal találkoztunk. Szerencsére mindenkinek sikerült megértenie a szabályokat, feltudtuk venni a versenyt, motiváltan és agresszívan kezdtünk el játszani. Győzelem lett a vége a mérkőzésnek.

Ugyan ezen a napon játszottuk 3. mérkőzésünket. Érződött a srácokon az egész napos város nézés és a 2 mérkőzés, nagyon fáradtan és lassan játszottunk. A küzdésnek köszönhetően sikerült ennek ellenére győznünk. 

Az utolsó mérkőzésen vasárnap az 5. helyért játszottunk. Az egész tornán rengeteg hibával játszottunk, ez sajnos meg is bosszulta magát ezen a meccsen. Kicsin múlott, de nem sikerült megszereznünk az 5. helyet.

Összeségében pozitív élményekkel tértünk haza, rengeteg tapasztalatot és élményt szereztünk. Szeretném kiemelni Pap Leót, aki bekerült az All Star csapatba, valamint Galavits Lackót, aki a nehéz helyzetekben vállára tudta venni a csapatot és számomra a legpozitívabb teljesítményt hozta. Köszönjük a vendéglátást az olasz családoknak, örök barátságok és életreszóló élmények születtek.