U11: 2008-asaink két győzelemmel mutatkoztak be!

Országos Kenguru Kupa 3. forduló, Nagy Zoltán vezetőedző beszámolója:Budapesti Honvéd Sólymok – Vasas Gepárdok  27-38 (8 – 14; 12 – 23; 21 – 34; 27 – 38)

A 2008-as korosztály első meccsét a Kenguru Kupa 3. fordulójában a Honvéd csapata ellen játszottuk. A két ellenfél közül ez a meccs ígérkezett nehezebbnek, abszolút érthető módon a Srácok nagy izgalommal mentek pályára, de a kezdeti megilletődésen hamar túl tudtak lendülni egy agresszív védekezéssel, amivel sok labdát tudtak szerezni, amiből sajnos a kezdeti kapkodás és izgalom miatt sokat el is adtunk. Elég szigorú fújást kaptunk, rengeteg lépéshibát ítéltek a csapatunknak. Viszont rengeteg jó egyéni megoldást láthattunk, így 11 ponttal nyert csapatunk.

 

Vasas Gepárdok – BEAC Kisvizslák 41-9 (10-0; 25-2; 36-8; 41-9)

A forduló második meccsét a BEAC ellen játszottuk. Ez ígérkezett a könnyebb mérkőzésnek, főként az agresszív védekezést gyakoroltuk. Sok labdát szereztünk, de nem mindig sikerült kosárra váltani őket. Elég gyenge védelemmel szemben jól szedtük a lepattanókat.

Összességében dicséret jár a Fiúknak, mert korukhoz képest igen érett kosárlabdát játszottak az első meccseiken és feljutottak a magasabb csoportba!

Fotó: Bornyi Márton