U11: Felemás hétvége

Országos Kenguru Kupa, Palánk Bálint vezetőedző beszámolója:

Fürge Vasas – Kaszások Akadémia 46-39 (7-0, 21-15, 3-12, 15-12)
Benedek 12, Csillag 9, Hanzély 8, Hidvégi 7, Bertényi T. 5, Lovas 3, Zsidek 1, Bertényi M. 1, Tilk -, Rónai -, Nagy -.
 
Nagy energiákkal kezdtük a meccset, védekezésben jók voltunk, 0 pontot kaptunk, támadásban kevésbé, de láttunk itt is szép megoldásokat, a dobásaink viszont kimaradtak. Ezután számomra érthetetlen módon borzasztóan kezdtük a második félidőt, 3 pontot sikerült dobni a negyed végén, sajnos itt az időkérés sem segített. A negyedik negyedre valamelyest rendeztük sorainkat, és sikerült megnyerni az egyébként jó hangulatú találkozót. 
 
 MAFC Farkasrét – Fürge Vasas 48-29 (12-0, 15-12, 11-10, 10-7)
Benedek 7, Csillag 5, Bertényi T. 4, Zsidek 3, Nagy 3, Hidvégi 2, Hanzély 2, Lovas 1, Rónai 1, Bertényi M. 1, Tilk -.
 
Fáradt csapat benyomását keltettük, sajnos már a meccs elején nem tudtuk felvenni a MAFC sebességét. Minden fronton fölénk nőttek, asszisztálni tudtunk csak a mérkőzésen. Gyakoroltunk, annak pedig jó volt, és helyenként szép védekezéseket és támadásokat is láthattunk. Ez ma ennyire volt elég.
 
Sajnos a betegséghullám továbbra is sújt bennünket. A mérkőzés előtt bemelegítéskor Ondima Williamnek szökött fel a láza, pályára sem tudott lépni végül. Többen egész héten nem edzettek, a meccset sem tudták vállalni. Ki kell emelnem Csillag Andrást, aki egész héten betegen otthon feküdt, a mérkőzésekre azonban összeszedte magát és kiváló teljesítménnyel rukkolt elő. Gratulálok a Fiúknak a hétvégéhez!
 
Fotó: Bornyi Márton