U11 Mini torna edzői beszámoló

U11-es csapatunk 2. helyezést ért el a Kaszások által rendezett mini tornán.

 

BEAC -Fürge Vasas 25 – 59 ( 2-16, 4-6, (8-7) 2-9, 9-21 )

 
Első mérkőzésünkön a BEAC lányok ellen játszottunk. Jól sikerült a meccs előtti izgalmat kezelni, azt gondolom, hogy jól játszottunk. Harcosan, küzdve, végig uraltuk a mérkőzést, magabiztosan játszottunk. Természetesen technikai hibáink voltak, ezek kijavítására törekszünk a közeljövőben.
 
Fürge Vasas – Kaszás Minik 56-26 ( 9-6, 7-6, (5-6) 1o-4, 25-4 )
 
Egyből az első mérkőzés után következett a Kaszás Fiúk elleni meccsünk. Nem sok idő volt pihenni, illetve teljesen más volt a mérkőzés ritmusa is, továbbá Kaszás Fiúk ellen valamivel fizikálisabb játékra volt szükség, ennek betudható, hogy kissé enerváltan kezdtünk. A félidei büntetődobások után azonban sikerült váltani, és előnyünket folyamatosan növelni. Jó védekezésünket dicséri az első 2 meccsen kapott kevés pont.
 
Döntő: Fürge Vasas – Zsíros Akadémia Kőbánya 35-51
 
legjobb dobók: Hanzély Viktor 12, Flanek Vilmos 7, Csillag András 5
 
Nagyon jó hangulatú mérkőzést játszottunk a Zsíros Akadémiával. Jól kezdtünk, harcosan játszottunk, viszont ezen a meccsen védekezésben voltunk tompábbak. Nagyon sok könnyű ziccert kaptunk mind leindításból, mind pedig egyszerű befutásból. Támadásban sok ziccert hibáztunk, ez részben a Darazsak kemény védekezésének is köszönhető. Mindemellett sok büntetőt kihagytunk. Ezek összességében megpecsételték sorsunkat. Gratulálok a Darazsaknak, mi is büszkék vagyunk a Fiainkra. Köszönjük a Kaszások meghívását.