U11: Újabb két győzelem az újoncokkal

Országos Kenguru Kupa, Lakosa Ákos vezetőedző beszámolója:

Elite Rinók – Vasas Gepárdok 19-33 (5-8;2-2;B:6-7;4-8;2-8)

Legjobb dobók: Korompay 10, Králik Aladár 6.

Az első mérkőzésen az ELITE Rinók ellen lépett pályára a csapatunk és egy pontszegény mérkőzésen 33-19 arányban győzedelmeskedett. A közeli befejezéseknél pontatlanul játszottunk, de védekezésbeli agresszivitásunkkal és küzdeni akarásunkkal kompenzálni tudtunk. Ellenfelünk mindössze 6 mezőnykosárral zárta a találkozót.

Vasas Gepárdok- Vasas Amazonok 41-21 (16-6;6-4;B5-4;6-6;8-1)

 Legjobb dobók: Korompay 9, Elek 7, Szőllősi 6, Kiss-Luczai 6.

A második mérkőzésre már jobban összeállt a támadásunk és nagyobb százalékban tudtuk értékesíteni ziccereinket. Pozitívum, hogy többször tudtunk jó ütemű passz után indításból és befutásból is pontot szerezni, illetve, hogy az újonnan érkező játékosaink (Lakits Benedek, Szőllősi Botond) is teljesen beilleszkedtek a csapatba. Védekezésünkre és a hajtásra ismét nem lehetett panasz, amit jól mutat a mindössze 7 kapott mezőnykosár.

Sajnos sok lépéshibát vétettünk és sokszor lehajtott fejjel vezettük a labdát, így üres helyzeteinket nem mindig tudtuk pontra váltani. Ezeken természetesen tovább dolgoznunk, hogy a következő fordulóban ebből kevesebb hátrányunk legyen. Összességében nagyon jól küzdött és eredményes tudott lenni a csapat a hiányzói ellenére is, és ezért dicséretet érdemel!  Csak így tovább!