U14/B – 14. helyen végeztünk

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság „B” Döntő, Kiss Ágoston edző beszámolója:


Gratulálok a ZTE csapatának a győzelemhez, megérdemelten nyertek. Nem álltunk készen a mérkőzésre se fejben, se szívben. Ennyi kihagyott dobással és eladott labdával nem lehet meccset nyerni. Hiányzott a csapatból a hajtás, nem volt igazi vezér, aki vállára vette volna a csapatot. Futottunk az eredmény után és ha jött is egy-egy jobb periódus utána újfent sok hibát vétettünk, amitől visszaállt a különbség. A második félidőre védekezésben megembereltük magunkat, de a támadás továbbra is rettenetes volt. Sajnos ezen a vereségen sok múlt, a 13.hely innentől a cél. Küzdünk tovább!

A hazaiak ellen egészen más arcunkat mutattuk. Már a bemelegítésnél érezhető volt, hogy egy sokkal energikusabb és koncentráltabb csapat lép ma pályára. Első másodperctől kezdve hajtottunk, bosszút álltunk a tegnapi vereség miatt. Bárki lépett pályára új energiát hozott a meccsbe. Sikerült dominálnunk magas poszton, bementek a kinti dobások, összeállt a védelem és sikerült minden hibáját ki használtuk a vásárhelyi csapatnak. Ez csapatmunka volt! Gratulálok a Hódmezővásárhelynek a mérkőzéshez! És fiainknak a győzelemhez! Még nincs vége a munkának!

Gratulálok a Szeged csapatának a győzelemhez! Ma valahogy sikerült összekombinálnunk az előző két mérkőzést. Helyén volt a szívünk, de a fejünk sok esetben nem. Egy parádés első negyed után a következő 3 negyedben nem tudtuk tartani a lépést az ellenféllel. Nem találunk fogást rajtuk, bárhogy próbáltuk, ma ők voltak a jobb csapat. 

Azonban gratulálok a fiúknak az elképesztő küzdéshez és nyerni akaráshoz! Azt gondolom a 14.hely fantasztikus eredmény egy B csapatnak! Méltó módon sikerült lezárni ezt a szezont!