U14/B: Ellentétes félidők

Regionális Serdülő Bajnokság, Közép régió “A” csoport, Katona Róbert vezetőedző beszámolója:

KLKA/A – Vasas Akadémia “B” 85-98 (11-24, 33-12, 21-40,20-22)

Vasas: Laczházi B. 44, Görömbey A. 12, Bartha Sz. 8, Zentay Zs. 8, Váradi Á. 6, Berár-G M. 4, Horvát O. 4, Kozári G. 4, Szabó S. 2, Földi B. 2, Klötzl F. 2, Szabó S. 2.

Újfent vegyes csapattal látogattunk a Kiss Lenke Kosárlabda Akadémia csapatához. A mérkőzés jól indult számunkra, megragadtuk a kezdeményezést, azonban a védekezésünk nem tetszett. Hol az egyik, hol a másik csapat szerzett pontot. Csordogált a mérkőzés, de úgy éreztem, valami nem stimmel. Nem voltunk elég élesek. Ennek ellenére az első negyedet 10 ponttal sikerült megnyernünk. A második negyedet sajnos a kapkodás, rossz döntések, és türelmetlenség jellemezte. Mire kicsit meg tudtunk nyugodni, a 10 pontos előny már az ellenfélnél volt. Következhetett a félidei csapatmegbeszélés, ahol rendeztük a sorokat.

A második félidőben azt a serdülő csapatot láttam a pályán, akiket szeretnék. Harc, koncentráció és keménység jellemezte a fiúkat. Összejött, ami első félidőből hiányzott. Így, egy langyos első félidő után, sikerült úgy kosárlabdázni, ahogyan kell. Az eredmény nem tükrözi, de a kemény védekezésünknek köszönhetően, sok labdát szereztünk, ezáltal sikerült majdnem elérnünk a 100 dobott pontot. A nagy akarás mellett, alkalmanként hiányzott egy-egy jó reakció, illetve kommunikáció, ebből fakad a 85 kapott pont. Ezen még dolgoznunk kell. Gratulálok a győzelemhez a csapatnak!

Fotó: Bornyi Márton

 

 

 

Laczházi B. 44, Görömbey A. 12, Bartha Sz. 8, Zentay Zs. 8, Váradi Á. 6, Berár-G M. 4,         Horvát O. 4, Kozári G. 4, Szabó S. 2, Földi B. 2, Klötzl F. 2, Szabó S. 2.