U14/B – Hazai forduló

Nemzeti Fiú Serdülő Bajnokság, Alapszakasz, Kiss Ágoston edző beszámolója:


Dávid Kornél KA/A – Vasas Akadémia/B 43-50 (8-12, 16-10, 10-14, 9-14)

Vasas: Bucskó Z. 11, Bartal B. 8, Haberland Á. 8/3, Lisztóczki M. 7, Balogh K. 6/3, Scal B. 4, Kiss-Zsók Cs. 2, Klemencsics D. 2, Mónus V. 2, Bogdán N. -, Bori N. -, Skoumál G. –

A hazai rendezésű forduló első meccsét játszottuk a reggeli órákban. A mérkőzést pontatlanul, bátortalanul és sok rossz döntéssel kezdtük, az első félidőre nem is sikerült belerázódnunk az igazán nekünk való, gyors játékba.
Habár a harmadik etapban sokkal magabiztosabban kezdtünk, nem tudtunk ellépni ellenfelünktől, így az utolsó negyed sikeressége döntött a győzelmünkről.
A rengeteg pontatlanság és hiba ellenére azt gondolom jó irányba halad a csapat. Ezt a mentalitást kell hozni minden meccsre!

 

Soproni SI KA SKC/A – Vasas Akadémia/B 102-44 (20-17, 31-9, 33-10, 18-8)

Vasas: Lisztóczki M. 11/3, Mónus V. 11, Bucskó Z. 6, Balogh K. 4, Kiss-Zsók Cs. 4, Bogdán N. 2, Bori N. 2, Haberland Á. 2, Skoumál G. 2, Bartal B. -, Klemencsics D. -, Scal B. –

A második mérkőzésen a Sopron ellen léphettünk pályára. Az első negyedet agresszív védekezéssel és jó támadásokkal kezdtük, végig meccsben voltunk, többször át is vettük a vezetést. Ezt a lendületet sajnos a “második sor” már nem tudta hozni, így hamar kialakult a nagy különbség a két csapat között. A második félidőben külön lehetőséget kaptak a fiatalok és a lejátszó idősek egyaránt, volt lehetőség mindenki számára a bizonyítani. Azt gondolom tanulságos mérkőzés volt. Gratulálok a Soproni csapatnak a magabiztos győzelemhez!