U16: Minden mérkőzés egy új történet

Fiú Kadet Regionális Bajnokság ,A’ csoport, Szabó Domokos edző beszámolója:

Szolnok-Vasas Akadémia: 56-80 (12-12, 14-24, 16-24, 16-20)

Vasas: Szopkó 16, Bartha 15/3, Dunai 12, Kelemen 10, Tóth 7, Koloszár 6, Lakatos 6, Horváth 4, Konta 2, Cseh 2, Pleesz -, Kovács-

A második selejtező körben már egyszer találkoztunk a Tisza parti csapattal, akkor meggyőző játékkal múltuk felől a házigazdát.
Soha nem szabad a múltból táplálkoznunk.
Az első negyedben szenvedtünk, nem ízlett nekünk az ellenfél agresszív védekezése és kicsit megilletődöttek voltunk. A folytatásban felvettük a kesztyűt. Megérkeztünk a pályára fejben is és máris 10 pont előnnyel zártuk a félidőt A nem megfelelő koncentrációt jól mutatja, hogy az első félidőben 5 sima ziccert hagytunk ki, emellett buta faultokat ütöttünk be. Túl agresszívak, dekoncentráltak voltunk.
A második félidőben már emlékeztetett valami a a pár héttel ezelőtti selejtezőre. Átvettük a meccs irányítását. Járt a labda, átmenetből gyorsan feljuttattuk a labdát, és gyakran szépen olvastuk a védelmet, és szép támadásokat vezettünk. Nem forgott veszélyben a győzelem.
Azonban remélem megtanultuk a leckét. Minden meccset le kell játszani. Nem számít, hogy a múltban mi történt. Soha nem szabad a múltból táplálkoznunk. Minden mérkőzés egy új történet.