U16/A: Hibákkal, de tovább menetelünk a bajnokságban

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Alapszakasz, Katona Róbert edző beszámolója:

November 25-én hazai keretek közt játszottuk az alapszakasz negyedik mérkőzését. A mérkőzésen az eddigi hibáinkat próbáltuk kijavítani, valamint azokat az alaptechnikákat próbáltuk tökéletesíteni, amiket csapatedzések során gyakorlunk.

 Vasas Akadémia/A – Atomerőmű SE/A 93-49 (20-13; 17-04; 34-14; 22-8)

Vasas: Szilágyi Á. 17, Laczházi B. 16, Major B. 14, Lugossy Á. 12, Pleesz G. 9, Bartha Sz. 8, Földi B. 5, Németh Cs. 5, Sávolt Á. 4, Kiss-Luczai B. 2, Bucskó Z. 1, Gerlits A. 

 Teljességében a meccsen a játékosok nagy intenzitással játszottak mind a védő- és támadó oldalon. Az ellenfélen az egész meccsen fenntartottuk a nyomást védekezésben, ezzel őket kihagyott dobásokra és eladott labdákra kényszerítve. A támadó oldalon sok pontatlansággal játszottunk és többször futottunk bele ugyanazokba a hibáinkba, amiket ki kell javítanunk.

Az első félidőben végig vezettünk, de az utolsó öt percében a félidőnek sok hibát vétettünk, mind támadó, mind védő oldalon és ezzel közelebb engedtük őket. A második félidőre nagy elszántsággal jöttünk ki és sikerült előnyünket jelentősen megnövelni nagyrészt még erősebb védekezésünknek köszönhetően. Sajnálatos módon a támadó oldalon többször vétettük el ugyanazt a hibát, de így is sikerült kényelmes előnnyel nyernünk.

Fotó: Bornyi Márton