U16/B – 1 pontos győzelem az U16/B csapatunknál

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Alapszakasz, Róth Norbert edző beszámolója:

 
KASI/A – Vasas Akadémia/B  66-67 (21-16, 22-19, 9-16, 14-16)
 
Vasas: Imre M. 27/9, Kiss B. 13/9, Bükki D. 10, Maszlag T. 6, Reményi B. 5/3, Elek D. 2, Karda A. 2, Müller M. 2, Kovács L. -, Szegedi A. -, Vadon M. –
 

A hetedik fordulóban idegenben fogadott minket a Kaposvár együttese. Az első félidőben jól érvényesítette gyors játékát az ellenfelünk és átmeneti játékból kaptunk könnyű kosarakat. A palánk alatt is fölényben voltak a lepattanókban. A változást viszont a félidő utáni játékrész hozta, amikor ugyanis sikerült sebességet váltanunk védekezésben és több védőlepattanót is meg tudtunk szerezni ebből sikerült felzárkózni a negyed végére. Pozitívum még, hogy a kispadról beálló játékosok is hozzá tudtak tenni a csapat teljesítményéhez A negyedik negyedben pedig apróbb hibákkal de még közelebb tudtunk kerülni a kaposvári együtteshez, ami egy izgalmas végjátékot eredményezett. Az utolsó másodpercben Bükki Dominik talált be, így tudtunk győzedelmeskedni.

Gratulálok a Fiúknak, mert nagy energiákat mozgósítottak és az első félidő után tudtak változtatni védekezésben, ami hozza segítette a csapatot győzelemhez!

Szép volt Fiúk! Hajrá VASAS!