U16/B: Rangadóval zártuk a 2017-es esztendőt

Fiú Kadet Regionális Közép régió, Felsőház, alapszakasz, Sárosi Bulcsú vezetőedző beszámolója:

Vasas Akadémia/B – ELITE Basket Törökbálint 53:42 (13:9, 9:9, 17:9, 14:15)

Vasas: KONTA 8/3, LAKATOS M. 6, KISS 10, Honti B. 5/3, Kelemen 6.

Csere: Horváth B. 2, Rácz, BARTHA ZS. 13/3, Kovács 3, Aruwa.

 
Rangadóval zártuk a 2017-es esztendőt, hiszen a Regionális Bajnokság „Közép” régiójának Felsőházában ez a két csapat állt a tabella élén. Az ELITE kispadján azt a dr. Spiriev Olivért köszönthettem, akivel több ízben dolgoztunk együtt, őt ismerve, biztos voltam benne, hogy jó meccset fogunk játszani.
 
A végeredmény nem elírás…, valóban kevés pont született, de tényleg jó meccs volt! Mi (is) borzasztó százalékkal dobtunk, de egyáltalán nem játszottunk rosszul. Kulturált támadásokat vezettünk, de a vendégek nagyon hatékonyan védték a festéket, amitől gyakran elbizonytalanodtunk. Az első negyed hajrájától végig nálunk volt az előny, pedig csapatkapitányunkat, Horváth Botit is elvesztettük egy sérülés miatt – reméljük, nem komoly a dolog!
 
A tegnapi nappal szemben, ma nagy energiát tettünk a védekezésbe, jó volt látni, hogy átéreztük a meccs súlyát és megint versenyeztünk.
 
Nagyon örültem a srácok sikerének, hiszen bebizonyosodott, hogy gyenge támadóhatékonysággal is lehet egy csapatnak keresnivalója, és úgy érzem, hogy az első féléves hozzáállásunk és teljesítményünk alapján is megérdemeltük a győzelmet.
 
Boldog Karácsonyt kívánok!
 
Fotó: Bornyi Márton