U16/B: Tanulópénz

Nemzeti Fiú Kadet Bajnokság, Alapszakasz, Katona Róbert vezetőedző beszámolója:

Múlt hét pénteken a – csoportunkat vezető – zalaegerszegi csapattal találkoztunk. A csapatunkban már egyre több 2007-es születésű játékos mutatkozhatott be, ami az eredmény tükrében is örömre ad okot.  

Vasas Akadémia/B – Zalakerámia ZTE KK/A 33-83 (2-24, 10-24, 8-18, 13-17)

Vasas: Kiss-Luczai B. 8, Ménesi M 6/3, Váradi Á. 6, Nagy A. 4, Sávolt Á. 4, Bartos G. 3/3, Rosta P. 2, Flanek V., Hanzély V., Kalmár A, Szabó S.

Bátran és agresszívan kezdtük a meccset, ellenfelünk pedig eleinte csak büntetőkből tudott pontokat szerezni. Támadó oldalon sajnos egyszerűen nem tudtuk kihasználni és értékesíteni a pontszerzési lehetőségeinket, pedig meg voltak a helyzeteink. Ez sajnos nem tett jót az önbizalmunknak. A mérkőzés hátralevő idejében is törekedtünk arra, hogy a saját kosárlabdánkat játszuk, de a zalaegerszegi csapat egyelőre még nagy falatnak bizonyult. Mindig örülünk ha erősebb csapatok ellen játszhatunk, mert az ilyen mérkőzések mindig megmutatják, hogy hol tart a csapat. Az elkövetett hibáinkon javítani is fogunk a jövőben, 2021-ben remélhetőleg már teljes létszámú edzések során. Szomorkodni nem volt időnk, mivel vasárnap újra pályára kellett lépnünk a Lehel Kosársuli ellen.

Fotó: Bornyi Márton