U20: Karácsonyi varázslat

Morgen Ferdinánd Emlékbajnokság, Alapszakasz, Horváth Balázs vezetőedző beszámolója:

OSE Lions U20 – Vasas Akadémia U20 68 – 76 (20-19, 10-24, 17-16, 21-17)

 Vasas: CSÍK ROLAND 11, CSÍK RICHÁRD 17/3, KOFLANOVICS 17/12, RADICS 14/3, Bartha 6 

Cserék: Gászner 5/3, Jenei 4/3, Hanzély -, Somogyi 2

1 nappal a mérkőzés után, kicsit elgondolkozva az életről, a Nagyszüleim otthonából írom ezt a beszámolót.

Szakmai dolgokról most nem szeretnék beszélni, csak annyit említenék meg, hogy egy nehéz és nagyon fontos győzelmet sikerült aratnunk, ahol a gyerekek megmutatták, miért is dolgozunk velük minden egyes nap.

Egészen a tegnapi mérkőzésig nem értettem meg, illetve nem tudatosult bennem teljesen, mit is jelent valójában a Vasas-család. Ez a közösség tényleg egy nagy, igazi család, aminek Augusztus óta én is a tagja vagyok (nem sok jobb dolog történt velem az elmúlt időszakban) és nagyon boldog vagyok emiatt.

Köszönjük a vezetőség támogatását, Zalánék mindent megtesznek azért, hogy a mi munkánk könnyebb legyen, köszönjük a szakmai igazgatók, Harald és Zoli tanácsait. Bazsik Bencétől még nem tudtam olyan dolgot kérni, amit ne tudott volna perceken belül megoldani, Balázs, a masszőrünk, minden szó nélkül fogad engem is, pedig nem is tartozik a feladati közé. Faragó Péter, kevés nála elhivatottabb és felkészültebb edzővel találkoztam eddig, nem hittem volna, hogy ennyi mindent tudok tőle tanulni, legfőképp a kosárlabda lélektanáról, a pedagógiájáról és filozófiájáról. Ahogy ő a gyerekekkel bánik az példaértékű.

A játékosokat sem szeretném kihagyni a sorból, hiszen róluk szól az egész, köszönjük nektek is a munkátokat.

Szeretetben gazdag, békés Karácsonyt kívánok Mindenkinek!

Fotó: Bornyi Márton