2022-05-12 | U16/B (Kadet)

Interjú Kárpáti Danival és 2 játékosunkkal az országos “B” döntő előtt

Országos döntő előtti interjú vezető edzőnkkel Kárpáti Danival és 2 játékosunk, Sass Lukács és Hanzély Viktor véleményét is megkérdeztük. 👇🏽
🎤: Hogyan értékelnéd a szezont?
🏀 K.D: A szezon elejétől kezdve az volt a célunk, hogy jó mérkőzéseket játszunk, a lehető legjobbak ellen, így bekellett jutni először az ország 32 legjobb csapata közé, mint 1 évvel fiatalabb csapat, ez sikerült. Innen a 4 legjobb csapat közé kellett tartozni, ahhoz, hogy az országos főtáblára jussunk, azaz a legjobb 24 közé. Ezt az akadályt is sikeresen vettük, hisz megnyertük a csoportunkat. Így kerültünk a B döntőbe. A céljainkat bőven túlteljesítettük, tudtunk lehetőséget adni a 2008-as korosztályunknak is elég sokat. Ez fontos az ő fejlődésükbe is, hisz így játszhatnak a legjobb kadet csapatok ellen. Számomra teljesen pozitív az egész év.
🏀 H.V: Nagyon büszke vagyok a csaptra hisz úgy hogy egèsz szezonba folyamatosan változott a keret igy is sikerült jó teljesitmènyt elèrni. Emellet mèg arra is büszkèk lehetünk hogy a csoportunkban mi kaptuk a legkevesebb pontot.
🏀 S.L: Elégedett vagyok csapatunkkal. Annak ellenére, hogy nem egy fix kerettel játszottunk, sokszor jó teljesítménnyel győzni tudtunk. Ez az év természetesen nem a győzelemről szólt, hanem a fejlődésről. Plussz dolog amire büszkék lehetünk, hogy sikerült a csoportunkban a legkevesebb pontot kapnunk.
🎤Mit vársz az országos döntőtől?
🏀 K.D: Maximumot hozzuk ki belőle, megmutassuk azt, amit egész évben felépítettünk mint védekezésben és támadásban. Nem mi leszünk a legmagasabbak, legerősebbek szóval nekünk kell a leggyorsabbnak lennünk. Az eredmény megint másodlagos, de ha már döntőt játszunk, próbáljuk a legjobb eredményt elérni.
🏀 H.V: Én személy szerint azt vàrom hogy jàtszunk kemèny pontos meccseket ès minèl több tapasztaltott gyűjtsünk.
🏀 S.L: Kemény, fizikális védekezést várok csapatunktól és szervezett, gyors támadást. Természetesen azt is, hogy kihozzuk a maximumot a “B” döntőből és megmutassuk mire vagyunk képesek!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2022-05-12 | U16/A (Kadet)

Interjú Katona Robival és 2 játékosunkkal az országos “A” döntő előtt

Országos döntő előtti interjú vezető edzőnkkel Katona Robival és 2 játékosunkkal Váradi Ádámmal és Kiss-Leizer Gergővel 👇🏽
🎤: Hogyan értékelnéd a szezont?
🏀 K.R: A szezon elején a csapattal közösen azt tűztük ki célul, hogy szeretnénk bejutni az U16-os magyar bajnokság legjobb 8 csapata közé. Ezt sikerült is teljesítenünk, aminek nagyon örülünk. Ennél azonban fontosabb célként jelenik meg, hogy a játékosok fejlődjenek egyénileg, illetve csapatjátékosként egyaránt. Egy játékos fejlődése során rövid távon az U16-as kadet döntő egy jó visszajelzési pont lehet, de nem határozza meg a végleges kifutást.
🏀 V.Á: Büszke vagyok a csapatra, mert úgy gondolom, hogy nagyon sokat fejlődtünk szezon eleje óta. Ezt az eredményeink is igazolták, hiszen sikerült legyőzni pár olyan csapatot is, amelyek óriási ellenfelek voltak az utóbbi években. A sok befektetett munkának köszönhetően magabiztosan mehetünk Pécsre.
🏀 K-L.G: A szezonban a meccseink hullámzóak voltak de szerintem sokat tanultunk belőle. Sikerült jól zárni az utolsó meccsen egy győzelemmel is.
🎤Mit vársz az országos döntőtől?
🏀 K.R: A legjobb nyolc között a célunk nem lehet más mint az első hely megszerzése. Erre több csapat is esélyes, így a pillanatnyi forma döntően meghatározó lesz az összecsapások során. Egy csapatot leszámítva, mindenkit sikerült két vállra fektetnünk. A csapattal töltött közös munka során, már számtalanszor bizonyították a fiúk, hogy amikor kell, nagyon pontosak és fegyelmezettek tudnak lenni a közös siker érdekében. Számunkra mindig a következő lépés a legfontosabb, így csak a nyitó mérkőzésünkre fókuszálunk.
🏀 V.Á: Szerintem az idei döntő igazán kiélezett lesz. Mindegyik csapat a legjobbját fogja nyújtani, így akármelyik csapat nehéz ellenfél lehet. Azt gondolom, teljesen készen állunk bármelyikük ellen. Nem arra kell főleg koncentrálnunk, hogy ki ellen játszunk, hanem hogy megvalósítsuk a saját játékunkat.
🏀 K-L.G: A döntőben a legfőbb cél, hogy bemutassuk mire készültünk egész évben.