2024-01-2 | U18 (Junior)

Európai program zárult Pasaréten

Sikeresen zárult a Vasas Kosárlabda Akadémia és Fraport Skyliners 18 hónapos együttműködése, amelynek társfinanszírozását az európai Erasmus+ Sport program biztosította. Az „Agresszivitás, agresszió nélkül” elnevezésű projekt vezetője két neves sportpszichológus Markus Flemming, valamint Pankár Tibor volt. A három nyelven készült záródokumentum nemcsak a projekt résztvevői számára kínál hasznos tanácsokat, de valamennyi kosárlabdázó számára. Bővebben »

2023-09-18 | U20

Összefogás, szakértelem és türelem a siker kulcsa

Történetének legnagyobb sikerét érte el a német férfiválogatott a Manilában megrendezett világbajnokság megnyerésével. Hosszú, reformokkal tarkított út vezetett a dobogó legmagasabb fokáig, a legfontosabb állomásoknak pedig egy jelenleg hazánkban dolgozó szakember, a Vasas Akadémia U18, U20 és felnőtt szakmai igazgatója, az egyéni képzések vezetője, Harald Stein is aktív részese volt. Bővebben »

2023-08-20 | Vasas U12

Közös siker a fiúválogatott 5. helyezése

Soha annyi néző előtt nem játszott még a Vasas Akadémia három fiatal válogatott kosárlabdázója, mint a Románia elleni negyeddöntőben, az U16-os fiúk B divíziós Európa-bajnokságán. A magyar együttes, Hanzély Viktorral, Rosta Péterrel, és Zöldi Péterrel a soraiban, végül az ötödik helyen végzett. Bővebben »