2024-06-29 | U18 (Junior)

Pasaréten logikus rendszerben gondolkoznak

Harmadik idényét kezdi meg a Vasas Akadémián Kiss Ágoston, aki ősztől az U15-ös fiúcsapat vezetőedzője lesz. A fiatal szakember eredetileg szakmai gyakorlatra érkezett Pasarétre, ám most már hosszútávon is itt képzeli el jövőjét. Bővebben »

2024-06-19 | U18 (Junior)

Stefan Svitek Pasaréten folytatja

Európai szinten is elismert szakember érkezik augusztusban a Vasas Akadémiára. A magyar női válogatottat korábban két időszakban is irányító, szlovák Stefan Svitek, a pasaréti U19-es férfi csapat vezetőedzője lesz. Bővebben »

2024-06-19 | U18 (Junior)

Kiváltság Pasaréten dolgozni

Tavaly tavasszal, Dunaharasztiból érkezett a Vasas Akadémiára Dian Gergő, aki a 2023/24-es szezonban az U14-es fiúcsapatok mellett dolgozott. Az új idényben a korosztály A csapatának vezetőedzője lesz, de nemcsak a megelőlegezett bizalomnak köszönhetően érzi magát nagyon jól Pasaréten. Bővebben »

2024-06-19 | Vasas U12

Érmek, válogatottak, sikerek Pasaréten

A Vasas Akadémia női és férfi kosárlabda-szakosztálya szerda délután közösen tartotta meg bajnoki évzáróját a Pasaréti Sportcentrumban. A családias eseményen, amelynek kedves sztárvendége volt az Euroliga-győztes, sokszoros válogatott Határ Bernadett, megtelt a csarnok, és díjak sokasága talált gazdára. Bővebben »

2024-04-2 | Vasas U12

Rosta Európa legjobbjai között bizonyított

A korosztályos európai válogatott mind a négy mérkőzésén pályára lépett az U18-as Euroliga (Adidas Next Generation Tournament) hétvégi, dubai állomásán Rosta Péter, a Vasas Akadémia 17 esztendős kosárlabdázója. Játékosunk a harmadik helyet megszerző Next Generation Team-nek a mezőny egyik legfiatalabbjaként is hasznos tagja tudott lenni.

Bővebben »