2023-02-1 | NB1

NB I/B – Izgalmas csatában nyertünk

A harmadik negyedben bemutatott hibátlan védekezésünk pecsételte meg a PVSK elleni meccs sorsát, amelyet a véghajrában Moravcsik Áron büntetőinek köszönhetően sikerült megnyernünk. Bővebben »

2023-01-23 | NB1

NBI B – Kellemetlen meglepetés Nagykőrösön

Hétpontos vereséget szenvedett férfi együttesünk Nagykőrösön, s ezzel a forduló egyik nagy meglepetését okozták a tabella utolsó előtti helyén álló házigazdák. A Vasas Akadémia gárdája a vereség következtében le is csúszott a dobogó harmadik fokáról, amelyet eddig magabiztosan őrzött.  Bővebben »

2023-01-16 | NB1

NBI B – Magabiztos győzelem a TF-BP ellen

Két meghatározó játékosát is nélkülöző férfi együttesünk huszonhét ponttal verte a TF-BP csapatát. Akadémistáink a második félidőben mutatott fegyelmezett játékuknak köszönhették a sikert. Bővebben »

2023-01-8 | NB1

NB I/B – Az utolsó negyed döntött Pécsen

Nem sikerült meglepetés okoznunk Pécsett, a bajnoki tabella éllovasának otthonában. Az első három negyedben ugyan teljesen nyílt volt a mérkőzés sorsa, a hajrában azonban gyorsan saját javukra döntötték el a találkozót a Rátgéber Akadémia játékosai.  Bővebben »

2023-01-3 | NB1

NBI/B – Lerohantuk a kaszásokat

Az első negyedben mutatott elsöprő játékunknak köszönhetően több mint harminc pontos győzelmet arattunk az Óbudai Kaszások ellen. Ezzel továbbra is a bajnoki tabella harmadik helyén állunk. Bővebben »

2022-12-12 | NB1

NB I/B – Fontos győzelem a MAFC ellen

Izgalmas és fordulatos mérkőzésen verték akadémistáink a MAFC együttesét. Ez a fontos győzelem azt is jelenti, hogy az alapszakasz első felét a bajnoki tabella előkelő harmadik helyén zárják. Bővebben »