2024-03-13 | NB1

NBI/B – Nem tartott ki a kezdeti lendület

Egy igen energikus, jó kezdés után szenvedtünk végül vereséget a Nyíregyháza csapatától. A hajrában sem álltunk messze az egyenlítéstől, ám a szerencse ezúttal nem szegődött mellénk. Cseh Botond (képünkön) volt a mezőny legeredményesebb játékosa. Bővebben »

2024-03-2 | NB1

NBI/B – Fantasztikus hajrá a Ludovikán

Az utolsó negyedben nagyszerű játékkal, szinte állva hagytuk a házigazda TF-BP csapatát. Tizenhét pontos győzelmével férfi együttesünk biztosan tartja harmadik helyezését az NBI/B Piros csoportjának alapszakaszában. Bővebben »

2024-02-19 | NB1

NBI/B – Hatékonyabban támadott a CKE

Vereséget szenvedett Cegléden férfi együttesünk. A házigazdák pontos távoli dobásai ezúttal kifogtak védelmünkön, miközben a támadásokban sem voltunk elég hatékonyak. Együttesünk a következő fordulóban a TF-BP otthonába látogat. Bővebben »

2024-02-12 | NB1

NBI/B – Győzelem Budafokon

Két fájó vereség után a kötelező győzelem szellemében érkezett férfi csapatunk pénteken Budafokra. Az első félidő után úgy tűnt, nagy arányú sikerben lesz részünk, ám a házigazdák hősiesen küzdöttek, így végül hét ponttal nyertünk. Ezzel biztosan őrizzük a bajnoki tabella harmadik helyét. Bővebben »

2024-02-6 | NB1

NBI/B – A MAFC nyerte a fővárosi rangadót

Tizennégy pontos vereséget szenvedtünk szombaton este nagy riválisunktól, az Újbuda MAFC együttesétől. Utóbbi ezzel a tabella élére ugrott, mi pedig a harmadik helyen várjuk a folytatást. Támadásaink ezúttal sem voltak elég hatékonyak, dobókísérleteink számra pedig elmaradt az elvárhatótól. Bővebben »

2024-01-30 | NB1

NBI/B – Nem mentek a támadások

Vereséget szenvedett férfi együttesünk Fóton, amely elsősorban a szokásosnál pontatlanabb támadó játékunknak volt köszönhető. A védekezésünk sem működött tökéletesen, amit könyörtelenül kihasználtak a házigazdák.

Bővebben »