2022-05-18 | NB1

NBI/B – Pécsen nyertük a bronzcsata első meccsét

Nagyszerű hajrával nyerte meg férfi kosárlabda csapatunk a bronzcsata első mérkőzését Pécsen, így szerdán már akár el is dőlhet a harmadik hely sorsa Budapesten. Rossz hír viszont, hogy újabb sérültje van együttesünknek Bagó Martin személyében.  Bővebben »

2022-05-7 | NB1

NBI/B – A Honvéd jutott a rájátszás döntőjébe

A Budapesti Honvéd négy mérkőzés alatt pontot tett a rájátszás döntőjébe jutásért vívott párharc végére. Akadémistáinknak ismét a pontszerzéssel gyűlt meg leginkább a bajuk, miközben a vendégek szinte megállíthatatlanok voltak a távoli dobásokban. A Honvéd 18 triplát szerzett a meccs folyamán. Együttesünk tehát idén is a harmadik helyért játszhat, ezúttal a Jászberényi KSE – NKA Pécs mérkőzés vesztese ellen. Bővebben »

2022-05-1 | NB1

NBI/B – Egyenlítettünk a Honvéd elleni párharcban

A Sport11-ben játszott mérkőzés második felében mutatott magabiztosabb teljesítményének köszönhetően férfi csapatunk hétponttal legyőzte a Budapesti Honvéd együttesét a rájátszás elődöntőjének második találkozóján. Ezzel akadémistáink egyenlítettek a párharcban, a harmadik meccset kedden rendezik a Honvéd otthonában. Bővebben »

2022-04-28 | NB1

NBI/B – A Honvéd vezet az elődöntőben

Akadémistánk idegenben kezdték meg a Honvéd elleni párharcot, amelynek tétje a rájátszás döntőjébe jutás. Az első találkozót a vendéglátók nyerték, játékosaink ugyanis nem találták a megoldást ellenfelük agresszív védekezésére. A csata szombaton délután folytatódik a Sport11-ben. Bővebben »

2022-04-28 | NB1

NBI/B – A legjobb 4 között vagyunk

Fegyelmezett és sokszor látványos játékkal nyert az irányítóját sérülés miatt nélkülöző együttesünk a BKG otthonában. A szigetszentmiklósi 16 pontos győzelemmel gárdánk bejutott a legjobb négy közé. Bővebben »

2022-04-24 | NB1

NBI/B – Ötödik meccs dönt a BKG ellen

A mérkőzés tétjéhez méltó óriási csatában győzte le együttesünk a BKG-t a playoff legjobb négy közé jutásáért zajló párharc negyedik meccsén. A döntés így az utolsó, ötödik találkozóra maradt, amelyet vasárnap, Szigetszentmiklóson játszanak. Bővebben »

2022-04-18 | NB1

NBI/B – Ismét lépéselőnyben a BKG

A legjobb négy közé jutásért zajló párharcban ismét hárompontos vereséget szenvedtünk Szigetszentmiklóson, s ezzel a BKG 2-1-re vezet. A rendkívül kiélezett találkozón nagy csatát vívott a két együttes, s csupán az utolsó másodpercekben dőlt el a meccs sorsa. Bővebben »

2022-04-15 | NB1

NBI/B – Visszavágtunk a szigetszentmiklósiaknak

Ismét nagyon jól kezdtek akadémistáink a rájátszás BKG elleni párharcában, s ezúttal a meccs első félidejében kiharcolt előnyt meg is tudták tartani. Csapatunk nagyon jól védekezett, ennek köszönhető, hogy a szigetszentmiklósi Nagy Botond extrateljesítménye sem volt elég a vendégek győzelméhez. Folytatás vasárnap, idegenben. Bővebben »

2022-04-11 | NB1

NBI/B – Lépéselőnyben a szigetszentmiklósiak

Akadémistáink által magabiztosan megnyert első két negyedet követően, a második félidőben a házigazda szigetszentmiklósiak vették át az irányítást, s végül hárompontos győzelmet arattak a rájátszás első párharcának nyitómérkőzésén. Folytatás csütörtökön, a Sport11-ben. Bővebben »

2022-04-8 | NB1

A szemekben égett a tűz

A Budapesti Honvéd legyőzésével a Vasas Akadémia férfi csapata nyerte az idei dr. Hepp Ferenc Emlékkupát. Csapatkapitányunk Medve Máté, karrierje egyik legszebb sikereként tekint vissza a kupasorozatra. Bővebben »