2024-05-5 | U18 (Junior)

U18 – Győzelmekkel zártuk a juniorok A döntőjét

Nagy csatában szerezte meg a juniorbajnokság ötödik helyét a Vasas Akadémia korosztályos együttese. A Harald Stein által irányított gárda az A döntő utolsó mérkőzésén két ponttal verte a DEAC-ot. Rosta Pétert a torna All Star ötösébe is beválasztották. Bővebben »

2024-04-2 | Vasas U12

Rosta Európa legjobbjai között bizonyított

A korosztályos európai válogatott mind a négy mérkőzésén pályára lépett az U18-as Euroliga (Adidas Next Generation Tournament) hétvégi, dubai állomásán Rosta Péter, a Vasas Akadémia 17 esztendős kosárlabdázója. Játékosunk a harmadik helyet megszerző Next Generation Team-nek a mezőny egyik legfiatalabbjaként is hasznos tagja tudott lenni.

Bővebben »

2024-01-2 | U18 (Junior)

Európai program zárult Pasaréten

Sikeresen zárult a Vasas Kosárlabda Akadémia és Fraport Skyliners 18 hónapos együttműködése, amelynek társfinanszírozását az európai Erasmus+ Sport program biztosította. Az „Agresszivitás, agresszió nélkül” elnevezésű projekt vezetője két neves sportpszichológus Markus Flemming, valamint Pankár Tibor volt. A három nyelven készült záródokumentum nemcsak a projekt résztvevői számára kínál hasznos tanácsokat, de valamennyi kosárlabdázó számára. Bővebben »