2021-03-30 | NB1

NB 1/B: Nagy csata várható a playoff nyitányán

Mentálisan is készülnek férfi kosárlabdázóink a Salgótarján elleni, maratoninak ígérkező playoff negyeddöntőre. Faragó Péter, a Vasas Akadémia vezetőedzője szerint, akár öt mérkőzésre is szükség lehet a továbbjutás eldöntéséhez.

Bővebben »

2021-03-24 | Egyéb hírek

Gyimesi János mentorként segíti a Vasas Akadémiát

A magyar kosárlabdázás egyik kiemelkedő egyénisége, Gyimesi János segíti néhány hónapja a Vasas Akadémia férfi szakosztályának munkáját. A mesteredzővel beszélgettünk az utánpótlás-nevelésről, a játék szeretetéről és az akadémián szerzett eddigi tapasztalatairól.

Bővebben »

2020-11-14 | Egyéb hírek

Rendkívüli hír

Kedves Vasas szimpatizánsok!

Sajnálatos módon péntek estig két játékosunk is belázasodott, így ezt jeleznünk kellett leendő ellenfelünk, a HÜBNER Nyíregyháza BS vezetősége felé. Mivel az érintett játékosok tünetei miatt az egész csapatunk a járványügyi intézkedésig karanténba vonult, így a jelenleg érvényes MKOSZ szabályzatok alapján az maradt fenn lehetőségként, hogy az U20 csapatunkkal álljunk ki a nyíregyháziak ellen. Ezt a megoldást leendő ellenfelünk rendkívül korrekten és sportszerűen egyből elvetette és jelezte felénk, hogy ilyen áron nem kívánnak pályára lépni és könnyű győzelmet szerezni. A leírtak okán az MKOSZ felé a helyzetet hivatalosan jeleztük és kezdeményeztük a mérkőzés későbbi időpontban való lejátszását, melyet a nyíregyháziak azonnal visszaigazoltak, így ez alapján a Versenyiroda a mérkőzést hivatalosan is elhalasztotta. A felek megállapodtak, hogy a játékosok teszt eredményének függvényében állapodnak majd meg a mérkőzés pótlásáról.

Vasas Akadémia vezetősége